Hjertets fødsel - fortalt i billeder

Så udkom billedsiden af Hjertets fødsel endelig! Mandag d. 5/3 kunne jeg - midt i snekaoset - hente bogen i Ålborg. Og den er blevet præcis så flot som jeg havde håbet på og regnet med.

Uddrag af kunstterapeut Lissi Westergaard Christensens anmeldelse:

""Hjertets fødsel - fortalt i billeder" beskriver en eksistentiel, indre rejse med oplevelser af angst, tab og kamp. Det er en modig rejse igennem ukendt land med en søgen efter nye horisonter og spirer af nyt liv, befriet fra fortidens mønstre. Rejsen beskrives dels gennem billeder i mandalaform og dels gennem tilknyttede gruklignende digte, som vi kender dem hos Piet Hein. Kærligheden og friheden er gennemgående temaer, og modet til at rejse og give op og slip belønnes med indsigter og erkendelser, som fremsiges på vers.

Bogen udtrykker almenmenneskelige erfaringer i vores kultur og giver håb om, at lykken er opnåelig, hvis man tør slippe vante forestillinger og positioner samt tør være åben, tillidsfuld og accepterende".

Bogen rummer 55 mandalategninger med tilhørende korte digte. Tegningerne er valgt ud fra det store antal af bagsidetegninger, der dannede baggrund for digtsamlingen "Hjertets fødsel".

Bogen er i magasinformat, d.v.s. som A4 formatet, bare lidt bredere, så du kan også vælge at bruge billederne til vægdekoration. Bogen har hårdt omslag.

Bogen koster 200,00 kr. og hvis du indsætter dette beløb plus porto, ialt 250,00 kr. pr mobile pay til 23841991 og sender mig din adresse pr. SMS til samme tlf nr, så sender jeg bogen til dig. Hvis du ikke har mobile pay så send mig en SMS, så sender jeg dig et kontonr. du kan sætte pengene ind på. Men du kan også vælge at købe den hos boghandleren.

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Ingelise Kjærsgaard | Svar 16.03.2019 16:10

på et tidspunkt MÅ jeg også have den her . . . klart de hænger jo sammen som en helhed . . .

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

21.06 | 21:41

Undskyld. 50 sec

...
21.06 | 21:39

Jeg har orbs hjemme hos mig.Mine forfædre.Jeg filmede dem
50 cm video hvor de suser rundt♥️

...
16.03 | 17:05

afskeden og ud i det blå er helt afgjort en del af mig . . . hold da op. . . SÅ
GODT BESKREVET TAK

...
16.03 | 16:29

der ER NOGET ved billedet med træer . . . som sløres af tårer . . .

...
Du kan lide denne side