Velkommen til Fotoafsnittet!

Jeg startede med at blive optaget af spejlbilleder sommeren 2012. Det var facinerende at kunne rumme 2 virkeligheder i samme billede.

Somme tider er det bare sjovt som spejlbillederne bliver forvrængede, når "spejlet" ikke er helt jævnt.

Og somme tider skal der ikke andet til end at fotografere ned i vand og vende spejlbilledet på hovedet. Jeg elsker billeder, der er "skæve", der får folk til at stoppe op og undre sig. Man bliver så dejlig vågen af det.

Billeder indeholdende 2 virkeligheder som i spejlbilleder kan også frembringes som dobbelteksponeringsbilleder, altså 2 billeder lagt oven på hinanden. I gamle dage kunne man være (u)heldig at ens fotografiapparat havde en lukkerfejl og gjorde det selv, nogen kunne måske også få apparatet til det med vilje, men nu kan man gøre det på computeren. Her har jeg kombineret billedet af Leonard Cohen - taget på storskærmen - fra hans koncert sommeren 2012 med et af mine vandoverfladebilleder.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Ingelise Kjærsgaard | Svar 16.03.2019 16.29

der ER NOGET ved billedet med træer . . . som sløres af tårer . . .

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

16.03 | 17:05

afskeden og ud i det blå er helt afgjort en del af mig . . . hold da op. . . SÅ
GODT BESKREVET TAK

...
16.03 | 16:29

der ER NOGET ved billedet med træer . . . som sløres af tårer . . .

...
16.03 | 16:25

må lige spørge om størrelsen . . . er det nogen man kan tage frem - tage med alt efter det behov man føler "i dag" ? som kort ?

...
16.03 | 16:19

glæder mig SÅ meget til købe nogen af dine fantastiske ting . . . . jeg vender tilbage og mærker hvad der bliver først . . . på gensyn og TUSIND TAK

...
Du kan lide denne side