Sct. Donatius

Sct. Donatius' kirke

Sct. Donatius' kirke i Mallefougasse, Provence

Jeg har fundet stedet, jeg malede i 2007! Jeg anede ikke det eksisterede i virkeligheden. Her er historien:

Sct. Donatius er en munk, der levede omkring 500 år efter kristi fødsel. Hans kirke ligge lige ved et hårnålesving på vejen op til Mallefougasse i Provence, 3 1/2 times kørsel fra Nice. I hårnålesvinget går man i stå, hvis ikke man kender vejen....

 

Sct. Donatius' grotte

Tunnelen fra Sct. Donatius' grotte og ud til bjergskråningen

Det blev på et tidspunkt nødvendigt for ham at søge op ad bjergskråningen for at være i fred for alle de mennesker, der ønskede hans hjælp og vejledning. Her indrettede han sig i en grotte i et stort hul i jorden. I hullet ligger også ruinerne af en kirke. Man skal klatre nogle meter ned for at komme i niveau med kirkegulvet. Stedet er usynligt for dem, der ikke kender stedet, da kirke og træer ikke rager op over jordoverfladen. Der er en tunnel ud gennem klippen og til bjergskråningen. I tunnellens gulv er der togskinner, som er anlagt for 150 år siden, da man ønskede at fjerne overflødigt materiale som jord og murbrokker.

Mit billede fra 2007

Mit maleri fra 2007, nr. 5 af en serie på 8

Da jeg kigger ud gennem tunnellen, kan jeg med det samme mærke, at her er stedet, jeg malede i 2007! Det er en enormt stærk oplevelse, som knytter mig uigenkaldeligt til stedet. Jeg anede ikke, det eksisterede i virkeligheden. I 2007 skrev jeg et eventyr med titlen "Offer og bøddel - eller vejen hjem" på baggrund af 8 bagsidetegninger. Eventyret handler om en piges vej fra offerrollen og frem til at se sine egne værdier og gå ud i verden med dem. På dette billede, som er nr. 5 i rækken, ser vi pigen stå i tunnellen med en tipvogn fuld af guld, og en munkelignende spøgelses-skikkelse prikker hende på skulderen som for at signalere til hende, at hun nu er parat til at gå ud i verden med dét, der er hende, allerinderst inde.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Ingelise Kjærsgaard | Svar 16.03.2019 15:41

E n MEGET STÆRK oplevelse OGSÅ når jeg bare læser det du skriver, som at være der selv . . .

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

21.06 | 21:41

Undskyld. 50 sec

...
21.06 | 21:39

Jeg har orbs hjemme hos mig.Mine forfædre.Jeg filmede dem
50 cm video hvor de suser rundt♥️

...
16.03 | 17:05

afskeden og ud i det blå er helt afgjort en del af mig . . . hold da op. . . SÅ
GODT BESKREVET TAK

...
16.03 | 16:29

der ER NOGET ved billedet med træer . . . som sløres af tårer . . .

...
Du kan lide denne side